Aanmelden & Verhuizen

Een warme overdracht

Er komt nogal wat kijken bij een verhuizing. Gelukkig zorgt DEVO ervoor dat je in een warm huis terecht komt. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden voor je aansluiting op ons warmtenet. 


Ga je juist weg uit een huis met een DEVO aansluiting? Zorg dan dat je - samen met de nieuwe bewoner - het verhuisformulier invult. Dan weten we precies welke warmte jij gebruikt hebt, en wat voor rekening van de nieuwe bewoner komt.

verhuizen

Jouw aansluiting op het DEVO warmtenet regel je snel & simpel.

aanmelden

Welkom in de wijk!

Als bewoner van Veenendaal-oost maak je gebruik van het warmtenet van DEVO. Meld je aan zodat wij je kunnen voorzien van warmte en koelte.

Ga naar het online aanmeldformulier via de knop hieronder. Vul alle gevraagde gegevens in. Binnen 2 werkdagen na het indienen van dit formulier, ontvang je van DEVO een bevestiging van je aanmelding via de mail. Simpel en snel! 

verhuizen

Ga je verhuizen? Zorg dan dat de levering van warmte en koelte van DEVO op naam van de nieuwe bewoners komt te staan.

Je kunt je online afmelden voor het warmtenet van DEVO. Ga naar Mijn DEVO en kies op het startscherm ‘Een uithuizing doorgeven’. Of ga verder via de knop hieronder. Vul het online uithuisformulier in. Binnen 2 werkdagen na het indienen van dit formulier, ontvang je van DEVO een bevestiging van je verhuizing via de mail. 

 

Verhuis je binnen Veenendaal-oost? Vul dan ook het online formulier voor uithuizing in. Als je nieuwe woning is aangesloten op het DEVO warmtenet, herkent het klantportaal dit. Je krijgt dan automatisch een nieuw contract aangeboden.