De voorwaarden 

Sluit je aan bij ons duurzame warmtenet

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de warmte die DEVO levert, moet de binnenhuisinstallatie van woningen in Buurtstede, Veenderij en Groenpoort aan een aantal technische voorwaarden voldoen.

Welke voorwaarden dit zijn, lees je in ons document met aansluitvoorwaarden. Dit document is bedoeld voor aannemers, ontwikkelaars en installateurs.  Ook voor bewoners die hun huidige binnenhuisinstallatie willen vervangen, is dit document belangrijk. 

Download het document op deze pagina.

een systeem dat werkt

Zo maak jij optimaal gebruik van de warmte van DEVO.

instructies

Voor aannemers en ontwikkelaars

Download hieronder de aansluitvoorwaarden voor nieuwbouwwoningen in de deelplannen Buurtstede en Veenderij.


In het document vind je de eisen waaraan woningen moeten voldoen voor ze aangesloten worden op het DEVO warmtenet. De aansluitvoorwaarden zijn van toepassing voor nieuwbouwwoningen in de deelplannen Buurstede en Veenderij en zijn opgezet voor aannemers en ontwikkelaars. Het team van DEVO kijkt graag mee of het ontwerp van de binnenhuisinstallatie voldoet aan de gestelde voorwaarden. DEVO controleert voorafgaand aan het plaatsen van de afleverset in de nieuwe woning of de binnenhuisinstallatie voldoet. Is dit niet het geval, dan moet de binnenhuisinstallatie eerst aangepast worden voordat wij overgaan tot het plaatsen van de afleverset.

instructies

Voor bewoners

Download hieronder de aansluitvoorwaarden voor woningen in de deelplannen Buurtstede en Veenderij.


De aansluitvoorwaarden zijn ook van toepassing voor de huidige woningen in de deelplannen Buurstede en Veenderij. Wil je als bewoner je binnenhuisinstallatie vernieuwen, dan moet deze ook aan de aansluitvoorwaarden voldoen. Deel het document met de aansluitvoorwaarden daarom ook altijd met je installateur. 

 

DEVO kijkt van tevoren graag met jou en/ of je installateur mee of de nieuw te plaatsen binnenhuisinstallatie aan de gestelde eisen en voorwaarden voldoet. Hiermee willen we voorkomen dat de nieuwe installatie achteraf niet voldoet of aangepast moet worden. Een binnenhuisinstallatie die voldoet aan de aansluitvoorwaarden van DEVO zal uiteindelijk zorgen voor een optimaal werkend en comfortabel systeem. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt of als je wilt dat we meekijken.

INSTRUCTIES

Groenpoort

 

Download hieronder de aansluitvoorwaarden voor nieuwbouwwoningen in het deelplan Groenpoort.


In het document vind je de eisen waaraan woningen moeten voldoen voor ze aangesloten worden op het DEVO Groenpoort warmtenet. De aansluitvoorwaarden zijn van toepassing voor nieuwbouwwoningen in het deelplan Groenpoort en zijn opgezet voor aannemers en ontwikkelaars. Het team van DEVO kijkt graag mee of het ontwerp van de binnenhuisinstallatie voldoet aan de gestelde voorwaarden. DEVO controleert voorafgaand aan het plaatsen van de afleverset in de nieuwe woning of de binnenhuisinstallatie voldoet. Is dit niet het geval, dan moet de binnenhuisinstallatie eerst aangepast worden voordat wij overgaan tot het plaatsen van de afleverset.