Heb je het moeilijk? Deze organisaties helpen je

DEVO wil graag dat je comfortabel en zorgeloos in Veenendaal-oost woont. Maar het kan altijd voorkomen dat je het lastig hebt. Misschien heb je financiële zorgen, zorgen over je persoonlijke gezondheid of zorgen over je werk, school of leefomgeving. De stap om hier hulp bij te zoeken kan lastig zijn. Toch is het juist heel goed en moedig om hulp te vragen. In moeilijke tijden hoef je er namelijk niet alleen voor te staan.  

Mogelijkheden ondersteuning 

Er zijn in en om Veenendaal verschillende plekken waar je terecht kunt voor ondersteuning. Wij delen graag een aantal mogelijkheden die er voor je zijn. Je kunt bij deze organisaties vrijblijvend terecht voor vragen, hulp en ondersteuning.   

En heb je moeite met het betalen van je voorschotfacturen aan DEVO? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kijken dan met je mee naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld hoe jij energie kunt besparen of een tijdelijke betalingsregeling met ons kan treffen.  

  

SchuldHulpMaatje Veenendaal 

Heb jij geldzorgen? Kijk dan eens bij SchuldHulpMaatje. Hier krijg je gratis betrouwbare hulp wanneer je financiële zorgen hebt. Als er bijvoorbeeld de kans ontstaat dat je in de schulden komt, helpen zij jou dit te voorkomen. En als je al schulden hebt, kan SchuldHulpMaatje je helpen om daar weer vanaf te komen. Kijk voor meer informatie op hun website. 

>> Ga naar SchuldHulpMaatje Veenendaal.   

 

Veens Welzijn 

Voor persoonlijke ondersteuning op allerlei verschillende vlakken kun je terecht bij Veens Welzijn. Zij bieden hulp waar je het nodig hebt. Of je nu een vragen hebt over zorg, gezondheid, wonen, werken, school, integratie, financiën, eenzaamheid, ouder worden, vrije tijd of het organiseren van een buurtfeest: Veens Welzijn staat voor je klaar.  

>> Ga naar VeensWelzijn.   

 

Sociaal startpunt Veenendaal 

Op de website van Sociaal startpunt Veenendaal vind je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden voor ondersteuning in Veenendaal. Hier zoek je eenvoudig zelf naar hulp, activiteiten en initiatieven op het gebied van wonen, welzijn, zorg en geldzaken. De website heeft een handige sociale kaart waarmee je dit in Veenendaal kan zoeken. Hiermee vind je specifieke informatie, activiteiten en hulpaanbod in je eigen directe omgeving.   

>> Ga naar Sociaal startpunt Veenendaal.  

 

Bron: De jongen, de vos, de mol en het paard.
Auteur: Charlie Mackesy