Even voorstellen: Lia van Vessem

Als bewoner van Veenendaal-oost maak je elke dag gebruik van de diensten van DEVO. Maar wie zijn de mensen achter DEVO? Wie zorgen ervoor dat jij elke dag kunt genieten van warm water, vloerverwarming en koelte? De komende tijd laten we je kennis maken met het DEVO team.

Dit keer stellen we je graag voor aan Lia van Vessem. Lia bemant de klantenservice van DEVO. Grote kans dat je dus wel eens contact met haar hebt gehad. Bijvoorbeeld als je DEVO hebt gebeld of gemaild.  

Lia, vertel eens wat over jezelf. Wat doe je in het dagelijks leven?

Mijn werkdagen vul ik deels bij DEVO. Maar ook deels bij het i-centrum van Veenendaal-oost als informatrice. Daar informeer ik de bezoekers over alle projecten die er zijn en komen in deze buurt.  
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met alles dat met huis & tuin te maken heeft. Daarnaast staat er regelmatig vrijwilligerswerk bij mij op de agenda.

 

Wat is jouw rol bij DEVO?

Ik houd mij bezig met de administratie van DEVO en met het debiteurenbestand - en alles wat daarbij komt kijken. Als er vragen zijn van bewoners vanuit de wijk, neem ik contact met hen op om deze te beantwoorden.

 

Is dat nou leuk, werken bij DEVO?

Jazeker! Het leukste aan werken bij DEVO vind ik het contact met de klanten. Ik wil er samen met mijn collega’s voor zorgen dat alles wat met de energielevering te maken heeft, goed verloopt. Daarbij richt ik mij specifiek op het financiële gedeelte. DEVO is een klein en lokaal bedrijf. Daardoor is het mogelijk om mee te denken met onze klanten en waar nodig een oplossing te vinden. Heb je dus een vraag, laat het gerust weten!

 

Je woont zelf ook in Veenendaal-oost. Hoe vind je het hier?

Ik woon vanaf het eerste moment met mijn gezin in Veenendaal-oost. Tot 2017 was dat in Buurtstede. Daarna zijn we verhuisd naar één van de eilanden in Veenderij, waar we met heel veel plezier wonen. Het is een mooie, ruim opgezette wijk met prettige voorzieningen zoals winkels en een apotheek. En natuurlijk het natuurgebied de Groene Grens om de hoek.  

Doordat ik hier woon, heb ik ook als gebruiker te maken met DEVO. Handig, want ik ervaar hetzelfde dat onze klanten ervaren. Dat zet ik vervolgens in om ervoor te zorgen dat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen. Het zijn tenslotte niet alleen DEVO-klanten, het zijn ook mijn wijkgenoten.