Roseboom Installatietechniek heet voortaan ZON Energie Connect Nederland

Roseboom Installatietechniek is een bekende naam voor veel DEVO klanten. Dit installatiebedrijf is namelijk verantwoordelijk voor onze storingsdienst. Onlangs is Roseboom Installatietechniek overgenomen door ZON Energie Connect Nederland. Voortaan krijg je als DEVO klant dus te maken met ZON-ECN in plaats van Roseboom. 

Roseboom en ZON-ECN 

Roseboom is al vanaf de start van DEVO betrokken bij ons duurzame warmtenet. Met een historie van 35 jaar heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd in de installatietechniek. Ook ZON Energie Connect Nederland (ZON-ECN) is al jaren actief in de installatiebranche. Zij specialiseren zich bovendien in warmtenetten.  

Beiden bedrijven werken al jaren trouw samen en hebben nu besloten om verder te gaan onder de vlag van ZON-ECN. Zo kunnen zowel Roseboom als ZON verder groeien en elkaar aanvullen met hun mensen en expertise.  

 

Wat verandert er voor DEVO klanten? 

Het samengaan van Roseboom en ZON-ECN heeft, buiten de naamsverandering, geen gevolgen voor DEVO klanten. Je zult voortaan dus busjes met het ZON-ECN logo zien rondrijden in de wijk, in plaats van busjes met het Roseboom logo. En wanneer er een monteur langskomt bij jou thuis om een storing te verhelpen, zal deze ook van ZON zijn. Maar de service en kwaliteit die je van onze storingsdienst gewend bent, verandert niet. 

 

Wat kun je doen bij een storing? 

Ondervind je een probleem in de levering van warmte / koude én heb je geen warm water? Dan kun je contact opnemen met de storingsdienst. Informatie over storingen en onze storingsdienst vind je op deze pagina. Hier vind je ook verschillende oplossingen voor mogelijk problemen die je kunt ondervinden met jouw vloerverwarming of warme kraanwater.